Welkom bij Houd Me Vast

Kom weer in verbinding met elkaar


Lees verder

Houd me Vast

'Houd me vast’ is ‘EFT-lite’, DE cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Je brengt hiermee meer liefde in je relatie, een cadeau voor elkaar en voor je kinderen!

‘Houd me vast’ is een cursus van 8 x 2 uur, gegeven door een hiervoor getrainde EFT-therapeut. Je gaat actief aan de slag met het gelijknamige boek en gespreksoefeningen. 

 

Houd me vast voor jullie? Wat is EFT? Vind een cursus

Video portal ‘Houd me vast’

In de video portal ‘Houd me vast’ kun je 5 stellen zien die leren hoe ze hun ruzies kunnen stoppen en meer verbinding met elkaar kunnen maken. Je volgt deze stellen tijdens hun 'Houd me vast' traject waarin ze met een therapeut dingen naar elkaar uit kunnen spreken en daardoor meer gehecht worden in hun relatie.

In onderstaande trailers krijg je alvast een indruk van wat 'Houd me vast' voor hen betekent en misschien ook wel voor jullie kan betekenen.

Toegang tot de video portal kun je aanschaffen via onze webshop.

    Lieselotte en Kees   Lidewij en Bart

                     Lieselotte en Kees                                    Lidewij en Bart

Trailer: Lieselotte & Kees - Een cadeau aan onszelf en onze kinderen Trailer: Lidewij & Bart - Een verdieping van je relatie

Doe de relatietest

14 vragen, 3 minuten invultijd

Deze relatietest meet hoe verbonden jij je voelt met je partner. Met het invullen van deze test kom je erachter of jullie relatie goed is of in de gevarenzone zit. De test is wetenschappelijk onderbouwd en je score wordt vergeleken met die van veel anderen. Op basis hiervan krijg je advies.

Ga naar de test

Stel je relatievraag

Heb je een relatievraag? Je kunt je relatievraag direct stellen aan een EFT-therapeut bij jou in de buurt. 

 

Ervaringsverhaal

In deze video deelt een echtpaar dat elkaar al 35 jaar kent, hun ervaring met Houd me vast.

'Het was nu of nooit, en dat is heftig'.

'Voor ons is het een openbaring dat we hebben ontdekt dat we toch nog steeds die liefde voor elkaar hebben'

Meer ervaringsverhalen met EFT en Houd me vast kun je hier lezen

Het boek 'Houd me vast' kun je kopen via onze webshop.

Klik voor de video