Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Alphen aan den Rijn

 • Astrid Lenting-Schouten

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • OntMoet Psychologie & Mindfulness
  Uranusstraat 14 G
  2402AG
  Alphen aan den Rijn

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Astrid Lenting-Schouten, ik werk als psycholoog bij meerdere huisartsenpraktijken en ben  mindfulnesstrainer en EFT therapeut. Daarnaast ben ik eigenaar van OntMoet Psychologie & Mindfulness, een praktijk waar ik mensen begeleid bij individuele en relatietherapie en o.a. mindfulnesstrainingen aanbied.

Na verloop van tijd kan er iets veranderen in je partnerrelatie. Er is meer ruzie is of het is minder vanzelfsprekendheid. Jullie zijn van elkaar verwijderd geraakt. Het lijkt of de verbinding is verbroken. Dat is verdrietig en doet pijn. Maar...dit hoeft niet te betekenen dat jullie uit elkaar gaan.

Samen werken we aan het inzichtelijk maken van bepaalde (interactie)patronen. Dat betekent dat er ruimte komt voor persoonlijke groei, maar ook meer aandacht voor elkaar waardor je meer levensvreugde zult ervaren. Stapje voor stapje ontstaat er een accepterende houding ten opzichte van jezelf en je partner en een gevoel van controle.

Emotionally Focused Therapy is de best onderzochte relatietherapie en bewezen effectief. Door te verwoorden waar jullie behoeften liggen kan de ander iets voor je betekenen. Ik help jullie om het fundament van de relatie te verstevigen zodat je elkaar emotioneel meer durft toe te laten. In de therapiesessies oefen je om naar elkaar uit te spreken wat je voelt en nodig hebt.

Blijf niet rondlopen met je problemen, maar pak de regie over je leven of over jullie relatie weer terug. Werken aan je potentieel: de beste versie van jezelf en meer vertrouwen in je relatie.

Fijn om jullie te ontmoeten!

Na het eerste gesprek besluiten we samen of EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie.

Zijn er vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

Website: www.ontmoetpsycholoog.nl

Email: info@ontmoetpsycholoog.nl

Telefoon: 06-11204278

 

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.

info@ontmoetpsycholoog.nl
www.ontmoetpsycholoog.nl