Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Jaro van der Ende

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatiepraktijken
  Rustenburgerstraat 142 A-C
  1073GJ
  Amsterdam

Over mij

Ik ben gz-psychologe en werk sinds 2002 in mijn eigen praktijk met een aantal collega's. Sinds ik zelf moeder ben geworden, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de veranderingen in je relatie door de komst van een kind. De emotionele behoeften van volwassenen lijken erg veel op de behoeften van kinderen. Dat ben ik veel meer gaan herkennen in de problemen die stellen tegen kunnen komen.

Ik vind het bijzonder om stellen te kunnen begeleiden in het proces naar meer vertrouwen en verbondenheid. Mijn ervaring is dat ouders met jonge kinderen heel veel baat kunnen hebben bij een kortdurend EFT-traject. Maar natuurlijk kunnen stellen in een andere fase in hun relatie ook bij mij terecht.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd contact met me opnemen via de contactgegevens

Houd me vast

Samen met mijn collega Katja Pereira geef ik een 'Houd Me Vast'-training die speciaal bedoeld is voor ouders met jonge kinderen. De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. Het is niet altijd gemakkelijk om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Omdat het 'jonge gezin' zo'n prachtige en belangrijke fase is, hebben Katja en ik onze aandacht hierop willen richten en willen we graag bijdragen aan het verstevigen van het gezinsfundament.

"liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen" - Sue Johnson

Waar en wanneer:
kijk voor actuele data van de trainingen op de website: https://www.pgamsterdam.nl/houd-me-vast/

Kosten:
€795,- per stel (weekend en terugkomdag)