Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Bregje Jonkhart

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Jonkhart & Ziel
  Spyridon Louisweg 96
  1034WR
  Amsterdam

Over mij

Daar gaan we weer’. Iedereen kent dat. Je hebt deze ruzie al 100 keer meegemaakt en je weet nu al hoe het af zal lopen. En de trucjes die je hebt geleerd om eruit te komen helpen niet.

In mijn praktijk  Jonkhart & Ziel kun je terecht voor EFT relatietherapie en personal coaching.

Veel therapievormen zijn gericht op het verkrijgen van inzicht of het aanleren van nieuw gedrag. Vaak vallen stellen draan toch terug in hun oude patronen, omdat gedrag vooral gestuurd wordt door onderliggende emoties en niet door ratio. Toen ik EFT leerde kennen besefte ik dat deze methode écht helpt om mensen opnieuw met elkaar te laten verbinden en grip te laten krijgen op hun situatie.

Ik ben aangesloten bij de VIV en de RBCZ waardoor mijn sessies soms deels vergoed kunnen worden door je zorgverzekeraar. Kijk voor meer infomatie over mijn achtergrond op mijn website.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

 

Naast live sessies doe ik ook online sessies en heb ik een online relatiecursus. In de cursus heb ik mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut gecombineerd met de meest effectief bewezen modellen op het gebied van (relatie)therapie:

EFT,  Imago (Harville Hendrix), The Gottman Institute, Brene Brown, Esther Perel...

Kijk voor meer info op https://www.eenfijnerelatie.nl.

 

 

Houd me vast

Houd me Vast LIVE

De EFT-cursus 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT en goed voor stellen die niet in een enorme crisis zitten maar die wel hun  relatie willen verbeteren. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties. Door middel van voorbeelden, oefeningen en filmpjes leer je hoe je de verbinding op een positieve manier kunt herstellen.

De cursus is genoemd naar het wereldberoemde en gelijknamige boek van dr. Sue Johnson. 

Kijk voor een uitgebreidere beschrijving van deze cursus en voor actuele informatie over data, tijden en prijzen op: https://www.jonkhartenziel.nl/informatie-houd-me-vast-cursus/

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.

 

Houd me Vast ONLINE.

In een online cursus van 10 modules doorloop je het hele Houd me Vast programma, en nog veel meer!  In de cursus combineer ik mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut én de meest effectief bewezen modellen op het gebied van (relatie)therapie:

EFT, Imago (Harville Hendrix), The Gottman Institute, Brene Brown, Esther Perel...

Kijk voor meer info op https://www.eenfijnerelatie.nl