Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Katja Pereira

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologen Groepspraktijk Amsterdam
  Rustenburgerstraat 142 A-C
  1073GJ
  Amsterdam

Over mij

Als psychotherapeut heb ik m'n hart verloren aan de EFT. Al jarenlang was ik geschoold in relatietherapie, maar de communicatiegerichte methodiek vond ik onbevredigend resultaat geven. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn clienten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens 'last'  van hebben; hechtingsbehoeften en wat 'de ander' allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen.

Al jarenlang laat ik me door alle opleidingsactiviteiten en buitenlandse eft-therapeuten inspireren en ik hoop dit werk nog zeer lang te mogen doen.

Samen met mijn collega Jaro van der Ende en Barbara Veldt wil ik iets extra's kunnen doen voor stellen met kinderen. Omdat een hechte relatie tussen de ouders, zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben wij HoudmeVastinAmsterdam opgericht. Samen met Jaro van der Ende geef ik al een aantal jaar een HMV-groep die speciaal bedoeld is voor ouders met jonge kinderen. Met HoudmeVastinAmsterdam bieden we ook HMV-groepen voor ouders met pubers en voor stellen in een samengesteld gezin.

Houd me vast

Samen met mijn collega Jaro van der Ende en Barbara Veldt wil ik iets extra's kunnen doen voor stellen met kinderen. Omdat een hechte relatie tussen de ouders, zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben wij HoudmeVastinAmsterdam opgericht. Samen met Jaro van der Ende geef ik al een aantal jaar een HMV-groep die speciaal bedoeld is voor ouders met jonge kinderen. De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. Het is niet altijd gemakkelijk om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Omdat het 'jonge gezin'  zo'n prachtige en belangrijke fase is, hebben Jaro en ik onze aandacht hierop willen richten en willen we graag bijdragen aan het verstevigen van het gezinsfundament. Met HoudmeVastinAmsterdam bieden we ook HMV-groepen voor ouders met pubers en voor stellen in een samengesteld gezin.

"liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen" - Sue Johnson

 

Waar en wanneer:
Meerdere keren per jaar in Amsterdam. Zie voor exacte data:  www.houdmevastinamsterdam.nl

Meer weten? Stuur een mail naar info@houdmevastinamsterdam.nl

Aanmelden kan via onze site