Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Katja Pereira

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologen Groepspraktijk Amsterdam
  Rustenburgerstraat 142 A-C
  1073GJ
  Amsterdam

Over mij

Als psychotherapeut heb ik m'n hart verloren aan de EFT. Al jarenlang was ik geschoold in relatietherapie, maar de communicatiegerichte methodiek vond ik onbevredigend resultaat geven. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn clienten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens 'last'  van hebben; hechtingsbehoeften en wat 'de ander' allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen.

Al jarenlang laat ik me door alle opleidingsactiviteiten en buitenlandse eft-therapeuten inspireren en ik hoop dit werk nog zeer lang te mogen doen.

Samen met mijn collega Jaro van der Ende wil ik iets extra's kunnen doen voor de 'jonge gezinnen' die weer een basis zijn voor de volgende generatie. Daarom geven wij een HMV-groep die speciaal bedoeld is voor ouders met jonge kinderen. "Liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen" - Sue Johnson.

Houd me vast

Samen met mijn collega Jaro van der Ende geven wij een HMV-groep die speciaal bedoeld is voor ouders met jonge kinderen. De komst van een kind is een hele verandering voor je relatie. Het is niet altijd gemakkelijk om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. Omdat het 'jonge gezin'  zo'n prachtige en belangrijke fase is, hebben Jaro en ik onze aandacht hierop willen richten en willen we graag bijdragen aan het verstevigen van het gezinsfundament.

"liefdevolle koppelrelaties zijn de fundamenten van stabiele gezinnen" - Sue Johnson

 

Waar en wanneer:
4x per jaar in De Pijp, Amsterdam. Zie voor exacte data www.pgamsterdam.nl
Eerstvolgende training: 2&3 februari 2019

Kosten:
€595,- per stel

 

Meer weten of aanmelden? Stuur een mail naar houdmevast@pgamsterdam.nl

of kijk op onze site