Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Katja Pereira

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologen Groepspraktijk Amsterdam
  Rustenburgerstraat 142 A-C
  1073GJ
  Amsterdam

Over mij

Als psychotherapeut heb ik m'n hart verloren aan de EFT. Al jarenlang was ik geschoold in relatietherapie, maar de communicatiegerichte methodiek vond ik onbevredigend resultaat geven. Toen ik kennis maakte met EFT was het als thuiskomen. Ik herkende mijn clienten en mezelf erin en eindelijk was er een wetenschappelijk verantwoorde methodiek die uitging van iets waar we allemaal wel eens 'last'  van hebben; hechtingsbehoeften en wat 'de ander' allemaal wel niet in ons teweeg kan brengen. 

Al jarenlang laat ik me door alle opleidingsactiviteiten en buitenlandse eft-therapeuten inspireren en ik ben inmiddels ook helemaal gegrepen door EFT voor gezinnen, EFFT. Als EFT/EFFT-therapeut wi ik me maximaal ontwikkelen.

Samen met mijn collega's Jaro van der Ende en Barbara Veldt wil ik iets extra's doen voor stellen met kinderen. Omdat een hechte relatie tussen de ouders en met de kinderen zo belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom hebben wij HoudmeVastinAmsterdam opgericht. Met HoudmeVastinAmsterdam bieden we - naast behandelingen voor gezinnen (of stellen) - HMV-groepen voor ouders met jonge kinderen, ouders met pubers en voor stellen in een samengesteld gezin. 

Houd me vast

Bij HoudmeVastinAmsterdam bieden we - naast behandelingen voor gezinnen (of stellen) -  HMV-groepen voor ouders met jonge kinderen, ouders met pubers en voor stellen in een samengesteld gezin. Jaro en ik zijn de grondleggers van de aangepaste HMV-groep speciaal voor ouders met jonge kinderen, met specifiek werkboek (te kopen in de webshop). Wij hebben onze aandacht hierop willen richten omdat het 'jonge gezin'  zo'n prachtige en belangrijke fase is. Maar de komst van een kind is ook een hele verandering voor je relatie. En het is niet altijd gemakkelijk om genoeg verbondenheid en aandacht voor elkaar te blijven houden. En dan de puberteit, waar er vaak ingewikkelde krachten binnen de gezinsrelaties ontstaan. Pubers kunnen je woest maken en  je machteloos doen voelen. Ze zetten je op afstand, willen dingen zelf uitzoeken en hebben je tegelijkertijd nog hard nodig. Met het specifieke aanbod HoudMeVast/LaatMeGaan kunnen ouders met pubers meer onderling begrip en vertrouwen opbouwen en verbetert de afstemming op hun puber. 

In welke fase een gezin ook is, samen met Jaro en Barbara wil ik graag bijdragen aan het verstevigen van het gezinsfundament. 

Waar en wanneer:
Meerdere keren per jaar in Amsterdam of Weesp. Zie voor exacte data:  www.houdmevastinamsterdam.nl

Meer weten? Stuur een mail naar info@houdmevastinamsterdam.nl

Aanmelden kan via onze site