Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Cécile Schlangen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relatietherapie - Het Familiehuis
  Panamalaan 3 A
  1019AS
  Amsterdam

Over mij

Hartelijk welkom bij Het Familiehuis van Cécile Schlangen

Loopt je relatie stroef? Twijfel je of je nog bij elkaar wilt blijven?  Is de een al half buiten en zit de ander voor zijn gevoel nog met zijn tweeën op de bank? Dat is voor beiden heel oncomfortabel. Toch heb je de website van EFT opgezocht. Wil je verkennen of je de relatie weer kan verdiepen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn coaching bij Het Familiehuis verkennen we waar de relatie zo is vastgelopen en wat jullie onderliggende behoeftes zijn naar elkaar. Die worden vaak niet meer uitgesproken en daar ligt wel de sleutel voor intimiteit in de relatie. Met EFT coaching ontrafel je het zichtbare gedrag van jezelf en verken je in elkaars bijzijn je eigen binnenwereld. Dat is een bijzondere reis die je met elkaar aangaat. Uit eigen ervaring weet ik dat een relatiebreuk een enorme impact heeft en ik heb mijn eigen binnenwereld de afgelopen jaren door verschillende opleidingen aardig verkend. 

In een eerste sessie werk ik met tafelopstellingen met duplo poppetjes, letterlijk een 'taal erbij'. Daarmee krijg je meteen in beeld hoe de dynamiek is tussen jullie en wat er in de onderstroom meespeelt uit je eigen geschiedenis, je kindertijd. Aan het eind leg ik jullie voor wat de mogelijke vervolstappen zijn en als het klikt met mij als begeleider in jullie proces, dan starten we de relatietherapie. Die bestaat uit gesprekken die gericht zijn op meer inzicht krijgen in je eigen patronen en behoeftes, met als doel je relatie te verbeteren. Relatietherapie is eigenlijk 'individuele therapie waar de ander getuige van is' en er begrip kan komen voor jezelf en de ander.

Ik werk in Amsterdam-Oost in mijn eigen praktijk. Die is ruim, waardoor je de 1,5 meter makkelijk in acht kan nemen.

Wil je weten of relatietherapie jullie gaat verder helpen? Je bent van harte welkom, neem vrijblijvend contact met me op via 'de contactbutton'. Kijk ook op de website https://www.praktijkhetfamiliehuis.nl/ voor meer informatie.

Hartelijke groet,
Cécile Schlangen
Tel 06 43924080