Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Diemen

 • Jacqueline Struijk

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Jacqueline Struijk Haptotherapie
  Tapijtschelp 69
  1112DZ
  Diemen

Over mij

Ik ben haptotherapeut en relatietherapeut ( o.a. voor relaties in samengestelde gezinnen). Ik werk op IJburg en in Hoorn.

Partners hebben elkaar nodig. De nabijheid van de ander kan even krachtig zijn als een medicijn. Een hechte band helpt ons stevig in het leven te staan, en samen geïnspireerd de ups en downs van ons bestaan te beleven. Soms helpt een begeleiding van een therapeut om vastgeroeste patronen een nieuwe wending te geven.

Bij haptotherapie staat het herstellen van het contact centraal. Als je je emoties, drijfveren en behoeftes beter kent, en dit kenbaar maakt aan elkaar, verstevig je de band, zodat de liefde (weer) makkelijker stroomt.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken en oefeningen die gericht zijn op verbetering van de relatie. De vergoeding van de zorgverzekeraar valt onder alternatieve geneeswijze, en is afhankelijk van je aanvullende verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. of bellen: 06-51298649 of mailen: jacqueline.struijk@gmail.com

Praktijk is makkelijk te bereiken: een paar minuten vanaf de A10, afslag IJBURG, op de IJburglaan bij de derde verkeerslichten naar links.

Of met tram 26, 15 minuten vanaf Amsterdam CS, halte Vennepluimstraat, stukje teruglopen tot de kade, daar naar rechts.

Houd me vast

Houd me vast cursus:

Een frisse ondersteunende relatie-cursus in Amsterdam in een weekend.

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit 8 stappen en we bieden dit aan in een weekend, eerstvolgende is: 30 en 31 januari en 1 februari 2015 (Vrijdagavond, zaterdag 2 dagdelen en zondagochtend.)

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting; de theorie!
 • (destructieve) patronen binnen jullie relatie herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & opdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat! Dus het 'delen' in de groep mag, maar hoeft niet.

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.