Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Amsterdam

 • Hans Zwaal

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Praktijk Hans Zwaal
  Flevoparkweg 90
  1095DP
  Amsterdam

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Ik ervaar EFT als een zeer krachtige aanvulling op mijn werk als gestalttherapeut. EFT kan echt het verschil maken in de kwaliteit van de partnerrelatie en hiermee ook in het leven van de volgende generaties. In de begeleiding van (echt)paren werk ik samen met mijn echtgenote Lot Julien, gz psycholoog en EFT therapeut.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

In maart van dit jaar starten we een Houd me vast training. 8 donderdagavonden van 20 - 22 uur.

De startdatum voor de Houd me vast training in maart staat nu vast op 27 maart.

Vervolgens is het elke week op donderdag en in de mei vakantie niet.

Dus 27 maart, 3, 10, 17 en 24 april; 15, 22 en 29 mei.

Als je aan mij doorgeeft welke verzekeraar je hebt en of je ook aanvullend verzekerd bent, dan kan ik uitzoeken in welke mate de verzekeraar een vergoeding uitkeert.

Adres: stuurmankade 82 Amsterdam 

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.