Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Arnhem

 • Myra Pieters-Engelkes

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Innertrust
  Sweelincklaan 78
  6815BJ
  Arnhem

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Als je op zoek bent naar een therapeut om samen met je partner naartoe te gaan, dan wil je iemand met wie je een klik voelt. Nu is dat via een pagina met woorden en hooguit een foto best moeilijk. Toch ga ik proberen je een gevoel te geven met wie je te maken krijgt als je naar mij toe zou komen.
Om te beginnen ben ik een ervaren therapeut. En ook al ben ik als EFT therapeut nog een basistherapeut, de manier van werken past me als een handschoen. Ik houd ervan om zo zorgvuldig en precies te werken met mensen. Ik ben betrokken en vind het belangrijk dat mensen zich veilig bij me voelen. Je relatie kan zowel een bron van vreugde als een bron van frustratie en verdriet zijn. Ik lever er graag een bijdrage aan, dat het weer wordt waar je naar verlangt: een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je gewaardeerd wordt en veilig bent. Dan is er ook weer ruimte voor plezier en levendigheid.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Het leven is er een beetje uit. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties. Vanaf 17 september bied ik het 'Houd me vast'-programma ook aan. 


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.