Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Arnhem

 • Trudie Willemsen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk-Arnhem
  Sweerts de Landasstraat 83
  6814DC
  Arnhem

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn opleidingen. Ik heb uitgebreide training gevolgd in EFT. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een intake en kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie aansluit op jullie verwachting, dan volgen verdere afspraken. Behandeling bestaat uit gesprekken om jullie relatie te verbeteren door elkaar echt te leren kennen en opnieuw voor elkaar te kiezen. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Relatie-weekenden in maart en juni 2020 om echt te verbinden!!

Hebben jullie al vaker gedacht aan de relatie te gaan werken omdat het niet vanzelf gaat en kwam het er maar niet van. Dan is dit jullie kans om jezelf dit cadeau te doen! 

Samen met mijn ervaren collega Petra van der Heiden bieden we weer twee relatie-weekenden aan op 13 t/m 15 maart 2020 en 26 t/m 28 juni 2020 in de regio Arnhem

Deze weekenden zijn DE mogelijkheid om in korte tijd het hele Houd me vast-programma je eigen te maken. Een eerdere deelnemer zegt na het weekend:'ik ging met argwaan hierheen, maar heb er zoveel aan gehad dat ik het ieder stel toewens!'.

Beter dan dit kunnen we het niet verwoorden. 

De locatie is in de regio Arnhem en bij voorkeur met de aangeboden overnachtingen:

Dominicanenklooster, Stadsdam 1, 6851 AH Huissen

Via de volgende link vinden jullie alle informatie over deze weekenden en graag begroeten we jullie op een van onze weekenden ! 

https://www.petravanderheiden.nl/therapie/relatie-weekend-relatietherapeuten

Heb je vragen of wil je weten of ik je/jullie kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.