Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Asperen

 • Petra van der Heiden

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Vanderheiden psychologisch advies
  Achterstraat 60
  4147AD
  Asperen

Over mij

Van harte welkom!

Het werken met stellen doe ik intussen al zo'n 10 jaar en met veel plezier en succes. Naast 'face to face' meetings werk ik ook online, met behulp van een veilige beeldverbinding. Op deze manier kun je op afstand toch goede therapie krijgen.


Als je twijfelt of EFT iets voor jullie is, stuur me dan even een mailtje en ik bel je even.
Voor actuele gegevens m.b.t. tarieven en vergoedingen: zie mijn site onder ''algemeen' en dan tarieven en vergoedingen'. Komen jullie er niet uit, dan help ik je uitzoeken hoe het met de verzekering zit.

Hartelijke groet van Petra van der Heiden

Houd me vast

Houd me vast

Sinds enkele jaren verzorg ik samen met mijn eveneens ervaren EFT relatietherapie-collega Trudie Willemsen Houd me Vast trainingen. We trekken daar met maximaal 6 stellen een vrijdag, een zaterdag en een zondagmorgen voor uit.

Sinds dit jaar hebben we als locatie het Dominicanenklooster in Huissen. Een hele fijne omgeving om samen met je partner aan meer verbondenheid te werken. We garanderen 'paar-privacy': elk stel heeft een eigen oefenomgeving en je hoeft niet met de andere koppels te delen wat er bij jullie speelt. Gezamenlijk behandelen we steeds een volgende stap van het EFT programma van Sue Johnson en vervolgens ga je er samen mee aan de slag. Check mijn website voor het eerstvolgende weekend. Je kunt daar ook een flyer downloaden, waarin meer informatie staat.

veel liefde gewenst,

Petra