Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Badhoevedorp

 • Christine Brouwer-Dudok de Wit

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • De BOSgroep
  Akerdijk 235
  1171RA
  Badhoevedorp

Over mij

Onze praktijk, de BOSgroep,  wordt vaak omschreven als huiselijke zakelijkheid, of met een zekere zakelijke huiselijkheid. Ik voel me daar goed bij thuis. Ik hou van duidelijkheid en die veiligheid die dat geeft. Ik heb mijn wortels in de medische psychologie; een setting waarin het heel belangrijk is goed rekening te houden met omgevingsinvloeden. In een relatie heb je invloed op elkaar en reageer je op elkaar maar je regeert ook op wat erom je heen gebeurd. Bij ziekte op wat er met je lichaam gebeurd of met het lichaam van je partner en daarmee op jullie gezamenlijke toekomstperspectief.

Ik heb bewust voor een profielfoto met een lach gekozen. Ooit hadden wij hele serieuze foto's op onze site staan. Voor mij is humor een belangrijk middel om juist het zware en het moeilijke bespreekbaar te maken. We hebben bij de BOSgroep een licht pand en dat licht wil ik graag in de therapie kunnen brengen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Houd me vast

Met veel plezier geven wij bij de BOSgroep de Houd me Vast training. Omdat wij meerdere trainers in onze pouel hebben, hebben we de luxe om dan weer een weekend dan weer 4 x 2 sessies of weer andere vormen aan te kunnen bieden. Soms zijn de trainers twee vrouwen dan weer een man en een vrouw en soms een heel klein groepje met 1 trainer. Ik ben blij met mijn collega's de ervaringen uit te kunnen wisselen en dat we steeds andere accenten aan kunnen brenegn. Met Kiki Nelissen wil ik graag in juli een HMV met het accent medische psychologie geven. Worden jullie als stel geconfronteerd met een medische aandoening en zoeken jullie naar handvaten om hier samen mee om te gaan gebruikde buttom en neem contact met ons op.