Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Beverwijk

 • Hanneke van der Linden

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychopraktijk Van der Linden
  Lindenlaan 2
  1943DW
  Beverwijk

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Graag help ik (echt)paren te onderzoeken waar jullie op vastlopen in jullie liefdesrelatie en hoe jullie (weer) een liefdevolle band met elkaar kunnen opbouwen. Mijn missie is de liefde tussen mensen kansen te geven omdat ik geloof in de kracht en schoonheid ervan. Tenzij het echt niet anders kan, zal ik altijd op herstel van de relatie werken en EFT is daarvoor de (bewezen) meest werkzame relatietherapie.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen. Ik heb training gevolgd in EFT. Inclusief de meerdaagse verdiepingstraining EFT en de training 'EFT, esclarende (echt)paren en geweld'. Ook vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies worden helaas nagenoeg niet vergoed, maar ik doe er alles aan de kosten zo laag mogelijk te houden.
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Hartelijke groet, Hanneke.