Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Breda

 • W. Janssen

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • JanssenGestalt. Praktijk voor psychosociale therapie en maatschappelijk werk
  Lange Weide 198
  4827MC
  Breda

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op dit moment neem ik geen nieuwe echtparen aan. Binnen mijn praktijk JanssenGestalt in Breda werkt Marco Schijf. Hij is maatschappelijk werker en relatietherapeut en gebruikt onder meer EFT. Je kunt hiervoor contact openemen via 06 21563954 en praktijk@janssengestalt.nl. Ook kun je een bericht via de site versturen: www.relatietherapiebreda.nl

In liefdesrelaties ontwikkel je allerlei patronen. Sommige werken constructief, andere werken negatief en zorgen voor bijvoorbeeld frustraties, ruzies, ontevredenheid en twijfels. Je merkt dat je met elkaar snel in een negatieve vicieuze cirkel terecht komt en het lukt jullie niet om daar uit te komen. Steeds weer kom je in het zelfde patroon terecht. Met behulp van EFT ondezoeken we deze patronen, kijken we wat je doet, wat maakt dat je dat doet. Ook kijken we naar de onderliggende emoties en pijnpunten. In relaties neem je de pijnpunten mee die je in eerdere relaties hebt opgedaan. Deze pijnpunten kun je ook al veel eerder in je leven hebben opgelopen. Je partner triggert je hierin.

Mocht je therapie bij JanssenGestalt overwegen, dan kunnen we een intake- kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket. De therapie bij mij wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering als je ook verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Dit gaat dus niet ten koste van de wettelijke eigen bijdrage! 

Ik ben door de ICEEFT gecertificeerd als EFT-therapeut. Dit betekent dat je verzekerd bent van een goede kwaliteit als jullie bij mij relatietherapie volgen.

Vanaf het voorjaar 2013 bied ik ook de training 'Houd me Vast' aan. Deze heb ik inmiddels een aantal keren gegeven. Bij voldoende interesse starten wij ook een groep voor homoseksuele paren. Deze training vindt plaats in Breda, of bij veel aanmeldingen vanuit andere regio's, elders.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'. Kijk ook eens op mijn sites www.janssengestalt.nl of www.relatietherapiebreda.nl

Wist je dat ik geen wachtlijst hanteer en dat je meestal binnen een paar dagen bij mij kunt beginnen met de behandeling?

Houd me vast

Wij bieden het Houd me vast preventieprogramma aan. Dit doen wij op verschillende manieren:

1. Groepsgericht:

Twee achtereenvolgende dagen (in een weekend)

2. 'Houd me Vast intensive': Dit volg je als koppel, paar of echtpaar:

- Twee achtereenvolgende dagen (in een weekend of door de week)

 

Wij organiseren een training 'Houd me Vast' specifiek voor homo-, biseksuele en lesbische paren, of bij wie één van de partners homo- of biseksueel is. De locatie wordt nog defnitief vastgesteld aan de hand van de aanmeldingen voor deze training. Je kunt je hiervoor nu aanmelden.

Welke variant je ook kiest, we starten altijd met een uitgebreide intake- en kennismakingsgesprek, je krijgt het boek van Sue Johnson 'Houd me Vast en na 1-2 maanden na afgeloop van de training krijg je een follow-up sessie met één van de trainers.

Je kunt je vanaf nu aanmelden via:
JanssenGestalt: praktijk@janssengestalt.nl of 06 21563954

Kijk ook op onze sites sites:

www.janssengestalt.nl en www.relatietherapiebreda.nl

 

Geplande trainingen:

geen. Trainingen worden georganiseerd naar behoefte.