Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT De Bilt

 • Hermine Kroon

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Lief en Leed relatiecoaching
  Burgemeester De Withstraat 59
  3732EJ
  De Bilt

Over mij

Welkom!


Waarschijnlijk ben je hier omdat je relatie niet lekker loopt. Je wilt meer verbinding met je partner, of je weet niet of je samen verder wilt. En je wilt de mogelijkheden van professionele begeleiding verkennen.


Mijn naam is Hermine Kroon. Sinds eind 2014 richt ik me volledig op het begeleiden van stellen met relatieproblemen. Vanaf 2009 ben ik actief als mediator. Ik begeleidde onder andere paren bij het afscheid nemen van elkaar, het opstellen van een ouderschapsplan of het herzien van afspraken over de kinderen.


Mijn hart ligt bij relatieherstel, ik geloof dat ‘gerepareerde relaties’ vaak de stevigste en de mooiste zijn. Het is mijn stellige overtuiging dat relaties stranden omdat mensen gespreksonderwerpen vermijden, om de lieve vrede te bewaren. Op korte termijn werkt dat. Op lange termijn geldt: zonder wrijving geen glans!

Ik ben inmiddels aanvullend getraind EFT relatietherapeut omdat ik geloof in de kracht van dit model. Omdat het gaat over de liefde. Daar knappen relaties enorm van op en partners worden er gelukkiger van.
Op www.liefenleedrelatiecoaching.nl krijg je een beeld van mij en mijn werkwijze. Als het even niet zo botert, kunnen jullie ook bij mij terecht voor een kort coachingstraject. Daarin leer je hoe je zó met je partner in gesprek komt, dat jullie verder komen, in plaats van vastdraaien.


Zitten jullie in zwaarder weer, dan moet je echt aan de bak om de negativiteit te verminderen en de verbinding te versterken. Jullie leren jullie gezamenlijke patroon herkennen, en zien hoe groot je invloed op je partner eigenlijk is. We gaan op zoek naar wat er onder de oppervlakte speelt, naar waar je je zorgen om maakt en wat je nodig hebt van de ander. EFT helpt je uit de negatieve spiraal stappen en dingen anders te doen. 


Je kunt ook bij mij terecht voor een op maat gesneden Houd me Vast-programma, het EFT-programma waarmee je samen stapsgewijs je relatie op alle terreinen verbetert. 
Het kan best een grote stap zijn om contact op te nemen. Aarzel niet om dat te doen, een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Bel of mail me even, dan maken we een afspraak om te kijken of het klikt. 


Hartelijke groet,


Hermine Kroon
06 81 56 76 75

 

 

Houd me vast

Houd me Vast is een programma waarmee je stapsgewijs de patronen in je relatie in kaart brengt, die doorbreekt en werkt aan een andere manier van met elkaar praten. Intiemer, kwetsbaarder, eerlijker. Als jullie graag zelfstandig aan de slag gaan, kunnen jullie met Houd me Vast je relatie een echte boost geven. Zie het als een APK met bijbehorend onderhoud: je brengt de relatie in kaart, je vervangt negatieve patronen en besteed aandacht aan datgene wat je belemmert om veilig op weg te gaan met zijn tweeen.

Het is mogelijk om een Houd me Vast-training te volgen in een groep bij één van mijn collega's. Werk je liever niet in een groep, dan kun je bij mij terecht voor een Houd me Vast-training op maat. We gebruiken het programma, ik laat videobeelden zien en jullie krijgen oefeningen en huiswerkopdrachten. 

We gaan 8 keer anderhalf uur in gesprek. De thuisopdrachten nemen ongeveer twee uur per gesprek in beslag. 

Bel me gerust als je nog vragen hebt of wilt kennismaken!