Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Den Haag

 • Hester Slagman

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • 2BMoved/ Spiegels in de ruimte
  Korte Lombardstraat 1
  2512VR
  Den Haag

Over mij

Je veilig voelen bij jezelf, in relatie met elkaar. En als er gedoe is, hoe herstel je dan? Herken je patronen met behulp van je lichaam. Voel je je snel aangevallen, welke speieren spannen aan?   Ben je geneigd je terug te trekken, waar voel je die impuls in je lijf om je om te draaien en weg te lopen? Heb je de neiging om van je af te slaan?  Wat gebeurt er met je hartslag en ademhaling? Ontvang jezelf voor je al je aandacht op de ander richt en jezelf kwijt raakt.

Het lichaam is een rijke bron van informatie. Om lastige sitaties in de relatie eerder te herkennen en om er anders mee om te gaan dan je gewend bent.  Adem halen, de grond voelen, voelen hoeveel ruimte je letterlijk nodig hebt.

Dooor je fysiek bewust te zijn van wat je voelt en wil doen, ontstaat er een ander perspectief dan wanneer jij je helemaal verlaat op je gedachten en emoties alleen. Er komt meer ruimte om te kiezen hoe jullie met lastige situaties in de relatie om kunnen gaan.

Houd me vast

Wil je ook een betere relatie met je partner of meer verdieping aan je liefde geven? Geef je dan nu op voor de  volgende Houd me Vast training voor verdieping van je relatie.

In een groep krijg je uitleg over hoe je je relatie beter, sterker en prettiger kan maken, terwijl jullie apart en thuis in de beslotenheid van je eigen huis, leerzame oefeningen doen waarmee je jezelf en je partner nòg beter leert kennen.

Een waardevolle training voor ieder paar dat de liefde levend wil houden.

Geschikt voor alle leeftijden. Of je elkaar beter wil kennen voor jullie gaan trouwen, elkaar niet kwijt wil raken in de drukke eerste jaren met kleine kinderen, of elkaar terug wil vinden nu de kinderen het huis uit zijn, een HMV relatietraining is een kado voor iedere liefde.

Alle trainingen zijn corona-proof volgens regels van het RIVM en staan ingepland op vier zondagen van 11.00 tot 16.00 uur op 30 Mei, 6 Juni, 27 Juni en 4 Juli 2021.

Trainers:

Hanneke van de Linden EFT therapeut en relatiecoach http://psychopraktijk-van-der-linden.business.site

Hester Slagman EFT therapeut en lichaamsgerichte therapeut 2bmovedtherapie.nl

Meld je aan voor 9 Mei 2021 en jullie krijgen vier waardevolle trainingsdagen inclusief lunch, koffie en thee voor maar 645 euro! (normaal tarief 750 euro)