Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ede

 • Gert-Jan Brandenburg

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Choice-Mediation èn Relaties
  Veenderweg 39 A
  6713AB
  Ede

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Het begon met familiemediation, dus opgeleid om o.a. scheidingen te begeleiden.
Dat heb ik nul keer gedaan! Huh, hoezo?? Ik verbind liever!
Mag ik met jullie meekijken? Zullen we met elkaar gaan ontdekken waarover ieder teleurgesteld is? Welk patroon zich afspeelt, steeds weer vaak, en wat ieder nodig heeft? (Gezien worden, er toe doen en dat soort dingen ...) Zeker, daar is moed voor nodig! Mijn eerste opdracht is om jullie ieder èn samen een veilige omgeving te bieden.
Wil je uitgebreid weten wie ik ben en wat ik kan bieden?
Kijk maar! www.choice-mediation.nl Ik help je graag!

Ik werk in een mooie praktijkruimte opde Oudendijk te Ederveen, een mooie ruimte op de Van Uffordlaan te  Apeldoorn, maar ook bij jullie thuis, als je dat devoorkeur heeft.
Dit aan huis werken (tot 40 km vanaf Ede-Centrum) bevalt mij en veel cliënten.uitstekend! Raadpleeg de website maar voor mogelijkheden en tarieven.
Heb je vragen of wil je weten of ik je/jullie kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of door me rechtstreeks te bellen. Drie kwartier kennismaken kost jullie niets!

Ik ben aanvullend getraind therapeut. Verder ben ik voortdurend actief om mijn 'vaardigheden-koffertje' te vullen met actuele en gerichte cursussen en lees veel vakliteratuur. Ik maak deel uit van twee actieve intervisiegroepen en volg af en toe supervisie.

 

Houd me vast

Het Houd me vast Programma is bedoeld voor meerdere stellen, maar je werkt vooral met je eigen partner.
Het is een educatief programma, licht therapeutisch, dus niet geschikt voor stellen in zwaar weer! Die moeten therapie voor één stel overwegen. Wel geschikt voor stellen die zo een keer gedoe ervaren of die de liefde willen begrijpen, of die overzicht willen krijgen over het gehele EFT-traject. Het wordt ook gedaan door mensen die een relatie-opfris zoeken.

Het houd me vast Programma bied ik aan in 8 x 2 uur, vaak op woensdagavonden.
Soms in een weekend.

Het boek 'Houd me Vast' is een aanrader voor partners die niet willen wachten, maar inzicht willen opdoen in de werking van EFT. Lees je het boek samen met je partner? Dan vergroot je de kans op succes enorm!

Op mijn website vind je meer blogs met EFT-achtige onderwerpen en een actueel  overzicht van activiteiten.