Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ede

 • Gert-Jan Brandenburg

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Choice-Mediation èn Relaties
  Veenderweg 39 A
  6713AB
  Ede

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Ik was MfN-Familiemediator en dus ook opgeleid om scheidingen te begeleiden.
Dat heb ik nu nul keer gedaan! Waarom niet? Omdat ik denk dat het in veel gevallen niet de goede weg is. We zijn uit elkaar gegroeid, we passen niet meer bij elkaar - of - Ik wil niet langer meer modderen.
Mag ik met jullie meekijken? Zullen we met elkaar gaan ontdekken waar jullie teleurstellingen zitten? Hoe jullie elkaar weer kunnen vinden? Zeker, daar is moed voor nodig! Mijn eerste opdracht is om jullie ieder èn samen te bemoedigen!
Wil je uitgebreid weten wie ik ben en wat ik kan bieden?
Kijk maar! www.choice-mediation.nl Ik help je graag!

Ik werk in een mooie praktijkruimte in de buurt van Ederveen, maar ook bij jullie thuis, als dat beter uitkomt!
Dit aan huis werken (tot 40 km in de omtrek), bevalt me uitstekend! Raadpleeg de website maar voor mogelijkheden en tarieven.
Heb je vragen of wil je weten of ik je/jullie kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of door me rechtstreeks te bellen! Drie kwartier kennismaken kost jullie niets.

Ik ben intussen aanvullend getraind therapeut. Verder ben ik voortdurend actief om mijn 'vaardigheden-koffertje' te vullen met actuele en gerichte cursussen. Ik maak deel uit van twee actieve intervisiegroepen en volg af en toe supervisie.

 

Houd me vast

Ik denk veel te kunnen betekenen voor stellen die zeggen: We zien veel vrienden om ons heen scheiden, gezinnen worden gebroken. Dit is juist niet wat wij willen. Maar geregeld ervaren we spanningen en ruzies. Het lijkt wel of we in een patroon zijn beland (en in feite is dat vaak ook zo!) Is er nog een weg die ons kan helpen??
In mijn blog ‘Zoals je weet ben ik nogal fan van EFT.‘ lees je welke signalen je serieus moet nemen om een EFT-therapie te overwegen!

Het Houd me vast Programma is bedoeld voor meerdere stellen, maar je werkt vooral met je eigen partner.
Het is een educatief programma, licht therapeutisch, dus niet geschikt voor stellen die in zwaar weer zitten! Die moeten therapie voor één stel overwegen. Wel geschikt voor stellen die zo een keer gedoe ervaren of die de liefde willen begrijpen, of die overzicht willen krijgen over het gehele EFT-traject. Het wordt ook gedaan door mensen die een relatie-opfris zoeken.

Het houd me vast Programma bied ik aan in 8 x 2 uur, vaak op woensdagavonden.
Soms in een weekend.

Het boek 'Houd me Vast' is een aanrader voor partners die niet willen wachten, maar inzicht willen opdoen in de werking van EFT. Lees je het boek samen met je partner? Dan vergroot je de kans op succes enorm!

Op mijn website vind je meer blogs met EFT-achtige onderwerpen en een actueel  overzicht van activiteiten.