Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ede

 • Rien Fidder

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • VeiligverbindenNu
  Emmalaan 17
  6717JL
  Ede

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

In iedere relatie komen weleens spanningen voor en periodes dat het even niet lekker loopt.
En dat is niet verwonderlijk. We zijn nu eenmaal anders en zeker niet perfect. Soms begrijpen we elkaar even niet of maken de omstandigheden dat het niet meer is zoals het was.
Hoe mooi is het dan als we elkaar weer vinden en de problemen samen kunnen oplossen.
Maar wat als dat niet meer lukt, als je steeds meer verwikkeld raakt in een negatief patroon, als het niet meer veilig voelt en je steeds meer het vertrouwen in elkaar kwijt begint te raken. Als er vaker ruzies zijn. Als het ‘gelijk krijgen’ belangrijker wordt dan het elkaar (willen) begrijpen. Als de charme verbleekt en de intimiteit afneemt.

Als je het gevoel krijgt steeds meer langs elkaar heen te leven.
Het zal wel weer overgaan, maar het duurt al zo lang. En de relatie stuk laten lopen, wil je toch niet. Om er dan samen weer uit te komen is er meer nodig. Dan biedt de Emotionally Focused Therapie (EFT) mogelijk ruimte voor een hernieuwd perspectief.

De EFT relatietherapie is een bewezen effectieve vorm van relatiebemiddeling.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

06-15181658

Houd me vast

Houd me vast

Het 'Houd me vast'-programma (HMV) is er voor paren met verbeterpunten in hun relatie. Zonder therapie, maar waarbij wel de uitgangspunten van EFT worden gehanteerd. Het 'Houd me vast'-programma bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. Houd me vast is een milde vorm van EFT.

Voor het HMV -programma en EFT werk ik regelmatig samen met Gert-Jan Brandenburg

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Naast het groepsprogramma bied ik ook individuele trajecten aan voor stellen, waarbij de we meer 'op maat' kunnen werken en er ook meer ruimte is voor verdieping. Ik heb daar goede ervaringen mee.

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.

06-15181658