Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Ede

 • Rien Fidder

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Crosslight-Mediation.nl
  Emmalaan 17
  6717JL
  Ede

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Het zal je maar gebeuren. Je relatie zit in de knel, ‘in het slop’. Het is niet meer zoals het was. Je vindt elkaar niet meer. Er zijn gevoelens van boosheid, van pijn, er zijn verwijten. Wat is er gebeurd? Het was zo mooi, wat is er tussen gekomen?

In iedere relatie loopt het wel eens even spaak. Zijn het de omstandigheden?: je werk, je gezin, de hectiek van alle dag? Het is niet altijd duidelijk waar het aan ligt, soms sluipt het er gewoon in.

Om je heen zie je de voorbeelden van stellen die uit elkaar gaan, maar dat is niet wat jij, wat jullie willen.

EFT –relatietherapie kan een oplossing zijn voor je probleem. Het kan zijn dat therapie je te ver gaat, maar je wilt wel werken aan je relatie. Dan kan het ‘Houd me vast’ –programma mogelijk meer passend zijn.

Ik heb training gevolgd in EFT en ben daarnaast ook MfN Registor Mediator en Life Coach.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Mogelijk dat het Houd Me Vast programma meer passend is bij jouw/ jullie situatie.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen.

06-15181658

Houd me vast

Houd me vast

Het 'Houd me vast'-programma (HMV) is er voor paren met verbeterpunten in hun relatie. Zonder therapie, maar waarbij wel de uitgangspunten van EFT worden gehanteerd. Het 'Houd me vast'-programma bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. Houd me vast is een milde vorm van EFT.

Voor het HMV -programma en EFT werk ik regelmatig samen met Gert-Jan Brandenburg

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.

06-15181658