Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Gouda

 • Cora van Leeuwen

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Goudswater
  Lange Tiendeweg 101
  2801KG
  Gouda

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Op deze pagina vind je meer informatie over mij, als relatietherapeut, werkzaam in mijn eigen hulpverleningspraktijk Goudswater, Lange Tiendeweg 101 in Gouda. Meer informatie over mij, mijn werkwijze en de praktijk vind je op mijn website: www.goudswater.nl. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' op deze pagina. Vermeldt wel uw naam en telefoonnummer zodat ik contact met u op kan nemen. 
 

Om mensen met relatieproblemen op weg te helpen zijn er verschillende methodes. Sinds ik met EFT in aanraking gekomen ben en de basistraining gedaan heb, ben ik heel enthousiast geworden en er direct rmee aan de slag gegaan bij partners met relatieproblemen. Inmiddels heb ik al aardig wat ervaring hierin opgedaan en zie ik dat door deze methode het voor mensen o.a. duidelijk wordt wat er iedere keer weer misgaat in de interactie met elkaar. Je begrijpt beter wat jij doet en hoe de ander hierop reageert. Je leert het patroon herkennen waardoor je ook sneller er uit kunt komen.

Als contextueel (relatie- en gezins)therapeut zie ik niet alleen de horizontale balans (partnerrelatie) maar neem ik ook de verticale balans met ouders en kinderen mee en de invloed hiervan, die zichtbaar is in de partnerrelatie. Ik vind het contextuele gedachtegoed, ontwikkeld door Nagy, een mooie aanvulling in het werken met emotionally focused therapy. 

Bij voldoende aanmeldingen wil ik een 'houd me vast' training starten. Meer actuele informatie vindt u op mijn website. Sommige mensen willen wel de inhoud van deze training maar niet met anderen er bij. Dan bestaat er de mogelijkheid om de training met het huiswerk bij mij te doen in de vorm van relatiegesprekken.

Qua persoon ben ik analytisch, geduldig, empathisch en stem ik af op de cliënt. De mensen ervaren bij mij geen drempel in de zin dat ik tegenover hen sta en het allemaal weet maar ik ben meer iemand die naast de ander gaat staan en meekijkt met wat er gebeurt en dat teruggeef aan mijn cliënten. Ze geven aan dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. 

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kun je me vrijblijvend bellen voor een gesprek en/of eventueel een afspraak maken voor een intakegesprek. De meeste mensen krijgen de individuele gesprekken bij mij (groten)deels vergoed door de zorgverzekeraar. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 
 
Heb je nog vragen? Je kunt ook altijd contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

 

Bij voldoende deelnemers wordt er  in Gouda gestart met dit programma.

Meer informatie volgt nog. Of kijk voor actuele informatie op mijn website: www.goudswater.nl

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.