Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Groningen

 • Joke Bruggenkamp

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk Flonker
  R. Schumanstraat 38
  9728SK
  Groningen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Zijn jullie uit elkaar gegroeid? Of heb je alleen nog maar ruzie? Wil je je weer verbonden voelen en weer het gevoel hebben dat je er samen voor staat?

Je bent vast niet voor niets aan het kijken op een site voor relatietherapie. Waarschijnlijk loopt je relatie niet lekker en vraag je je af of het niet beter kan. Soms lijkt het of je uit elkaar gegroeid bent en je relatie meer lijkt op een zakelijke onderneming: goed lopend, maar van echt contact is (te) weinig sprake. Het omgekeerde kan ook: jullie maken zoveel ruzie dat je elkaar ook niet meer echt kunt bereiken. In beide gevallen is het goed uit te zoeken hoe dit zo gekomen is en hoe je dit samen kunt veranderen.

Ook als er sprake is van grote verschillen in opvoedingsstijl, vreemdgaan, tijdrovende hobby's waardoor je elkaar (te) weinig ziet, pornoverslaving of 'schoonfamilieproblematiek' kan EFT helpen om elkaar terug te vinden en weer het gevoel te krijgen er samen voor te gaan.

EFT werkt het beste als je er allebei 100% voor gaat. Maar praten over je relatie is vaak best lastig: als het makkelijk was geweest was je hier waarschijnlijk niet geweest! Ook als je twijfelt of therapie je wel kan helpen ben je welkom. In het eerste gesprek zoek ik samen met jullie uit in wat voor patroon jullie terecht zijn gekomen en wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn. Daarna kan ik jullie vertellen hoe je daar iets aan kunt doen en kunnen jullie besluiten of je daarmee aan de slag wilt. En ook daar kan ik je uiteraard bij helpen als je wilt.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Ik hoor  graag van je!

Hartelijke groet

Joke Bruggenkamp

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.