Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Houten

 • Paul van Aubel

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Two4two
  Burgemeester Haefkensstraat 11
  3991DA
  Houten

Over mij

In een relatie, en zeker als er problemen zijn, worden veel dingen bekeken vanuit een mannelijk of vrouwelijk perspectief. Het is daarom  dat wij de relatietherapie  gezamenlijk, als man en vrouw, geven. Doordat wij ook als man en vrouw tegenover jullie zitten kunnen wij zorgen voor een evenwicht waarbij jullie je allebei ten volle gezien en ondersteund worden. Wij hebben allebei de opleiding tot EFT-therapeut gevolgd en geven nu dus samen relatiecoaching en relatietherapie. Naast collega’s zijn wij ook privé partners hetgeen maakt dat we soepel op elkaar ingespeeld zijn en elkaar goed aanvullen in de sessies. Ook de preventiecursus ‘Houd me vast’ wordt ook door ons gegeven. Op de website www.two4two.nl vindt u meer informatie over ons en ons aanbod.

Houd me vast

'Houd me Vast' - Relatiecursus: 

                                             Een waardevolle impuls om je relatie te onderhouden

Naast de relatietherapie heeft Two4two een nieuw aanbod: een onderhoudsprogramma om jullie relatie een positieve boost te geven. In één weekend geven wij stellen de kans  om onder begeleiding van ons aandacht te besteden aan elkaar én aan de relatie.

Ook als jullie relatie redelijk tot goed loopt is het belangrijk om de relatie de aandacht te geven die het verdient. Mensen besteden veel tijd aan werk, kinderen, hobby’s of vrienden maar hoeveel tijd reserveren we eigenlijk voor onze meest nabije relatie?

Deze cursus is geen relatietherapie maar is voor paren die hun relatie willen verbeteren. Niet bedoeld voor paren in een heftige relatiecrisis, of bij problemen met huiselijk geweld of een verslavingsprobleem. Dit programma is voor stellen die weten dat er meer in de relatie zit, dat er zeker verbeterpunten zijn in de relatie zijn of dat je met elkaar wilt reflecteren op hoe de relatie er voor staat. Tijdens een weekend zullen wij jullie door het programma leiden. We werken met videomateriaal, oefeningen en opdrachten. Hoewel het een training is met meerdere stellen is het de bedoeling dat jullie als partners samen met elkaar aan de slag gaan. Er zijn dus geen groepsopdrachten, wel af en toe een terugkoppelings-moment van de ervaringen met zijn allen. Het programma bestaat in de vorm van één weekend maar kan ook aangeboden op 8 losse avonden om de 14 dagen.

Wanneer? Op dit moment is er nog geen nieuwe relatiecurus gepland. Als je belangstelling hebt kun je dit wel vast aangeven via een mail naar info@two4two.nl

Aanmelden/vragen Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Alle informatie en aanmelden kan via de website www.two4two.nl 

Hartelijke groet,

Mariëlle Ruiters en Paul van Aubel

De relatiecursus ‘Houd me Vast’ is ontwikkeld door Sue Johnson, de grondlegger van relatietherapie op basis van uitgangspunten van Emotionally Focused Therapy (EFT).  Deelnemers leren ondermeer: “ de eigen emotionele reacties en behoeften en die van de partner beter te begrijpen. Daarnaast leren ze in staat te zijn negatieve interacties/patronen, die pijn en afstand creëren, te beschrijven en te beheersen. Op die manier bouwen ze aan een veilige basis om dingen met elkaar te kunnen bespreken.”