Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Lage Vuursche

 • Leon Gras

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Leon Gras Training & Coaching
  Vuurse Steeg 1
  3749AN
  Lage Vuursche

Over mij

Hartelijk welkom!

Uit ervaring weet ik wat een uitdaging het kan (en mag) zijn om samen op pad te zijn in een intieme relatie. Juist een intieme relatie spiegelt ons ten zeerste in wie we werkelijk zijn en hoe we omgaan met dingen die ons raken. Dat kan bij vlagen zeer lastig zijn en als we niet goed weten hoe daarmee om te gaan raken we makkelijk van elkaar verwijderd.

In deze gevallen kan relatiecoaching een helpende hand bieden. Het kan ons leren te zien waar de pijn nu werkelijk zit en hoe we vanuit die pijn (weer) met elkaar in intiem contact kunnen komen. We kunnen zelfs leren om de pijn die we zo makkelijk bij elkaar oproepen te gaan gebruiken als materiaal voor onze persoonlijke groei en die van de relatie.

EFT is een prachtige en doeltreffende methode om partners weer met elkaar in intiem en vruchtbaar contact te brengen. Het maakt zichtbaar hoe de dynamiek in de relatie werkt en het helpt ons verder te groeien als mens en als partner.

Over mijzelf: sinds 15 jaar begeleid ik mensen zowel individueel als in groepsverband op het pad van persoonlijke ontwikkeling en dan met name op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit. Sinds 1999 ben ikĀ verbonden aan de Venwoude Levensschool, al meer dan 30 jaar een toonaangevend instituut voor persoonlijke ontwikkeling, en ik heb mijn leven geheel in het teken van menselijke ontwikkeling geplaatst. Ik ben o.a. opgeleid als lichaamsgericht trainer/coach, als trauma therapeut (Somatic Experiencing) en als basis EFT relatietherapeut.

Mocht je interesse en/of vragen over een passend traject voor jou en je partner, neem dan contact met mij op (zie de contactbutton hier links op deze pagina). Elk traject start altijd met een vrijblijvend intake gesprek.

Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Leon Gras

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in hetĀ  'Houd me vast'-programma.