Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Maarssen

 • Vera Mierop

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • V/M praktijk voor gezin en relatie
  Homan van der Heideplein 2
  3604DK
  Maarssen

Over mij

V/M praktijk voor gezin en relatie is gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie, NVRG. Daarnaast kunt u bij V/M ook terecht voor individuele problemen, rouw problematiek en n.a.v. somatisch aandoeningen zoals bijvoorbeeld de begeleiding bij- en nazorg van oncologie patiënten.  Bij V/M praktijk voor gezin en relatie vind U een behandeling op maat. Het uitgangspunt van de gesprekken en therapie is uw vraag. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

V/M praktijk voor gezin en relatie is het bedrijf van Vera Mierop.  Zij heeft ruim dertig jaar ervaring in de hulpverlening (psychiatrie, jeugd-, volwassenen- en ouderenzorg). De laatste tien jaar heeft zij zich gespecialiseerd in gezins- en relatieproblemen, onder andere door zich EFT (Emotionally Focused Therapy) eigen te maken.

Zij geeft ook preventie cursussen om de liefde levend te houden, een opfris cursus voor echtparen.  De kleinschaligheid van V/M praktijk voor gezin en relatie biedt veel voordelen. Het maakt een persoonlijke aanpak en maatwerk mogelijk, u weet altijd met wie u in gesprek gaat. Er is geen wachtlijst. Huisbezoeken zijn mogelijk en afspraken kunnen gemaakt worden wanneer u het uitkomt. Vera Mierop is mobiel bereikbaar. De praktijk is in het centrum van Maarssen waar u gratis kunt parkeren.  

Houd me vast

In september 2015 starten collega Wilbert Kok en ondergetekende bij voldoende deelnemers  weer een cursus Houd me Vast voor stellen in 5 avonden. Tijdens deze avonden wordt aan de hand van de theorie uit het boek Houd Me Vast geoefend in het verbeteren van de partner relatie. Van u wordt verwacht dat u zelf de eerste vijf 'gesprekken' uit het boek leest, zodat we er in de groep mee aan de slag kunnen. U oefent deze avonden met uw eigen partner, we bekijken met elkaar naar DVD's van stellen die net als u worstelen met relatie-kwesties en er is gelegenheid tot uitwisseling van ervaringen. De voertaal in de cursus is nederlands, de DVD's zijn in het Engels (met ondertiteling) en de oefeningen doet u samen met uw partner. Hierdoor is het programma over het algemeen voor engels sprekende deelnemers goed te volgen. 
Er vindt eerst een korte kennismaking plaats voordat de inschrijving definitief is.

Het HMV programma staat bekend als een krachtige en succesvolle training en wordt wereldwijd ingezet om relaties te versterken. Op zowel de EFT site als op youtube vindt u meer informatie over HMV (of Hold Me Tight).

Data: 2x per jaar geven we de cursus. Bel of mail voor de exacte data en plaats. De plaats is afhankelijk van waar de deelnemers vandaan komen, in Maarssen of in Amsterdam.

Najaar 2015, 16 en 30 september, 14 en 28 oktober en 11 november

Tijd: Van 19.00 - 21.30 uur inclusief pauze

Kosten: Per stel in totaal € 500,00

Lokatie: Studio Lingua (Italiaans Taleninstituut), Suriname plein 124 te  Amsterdam.

of Kerkweg 43 te Maarssen 

Trainers: Wilbert Kok en Vera Mierop en , beiden gecertificeerd EFT therapeuten

Aanmelding: graag via email: info@wilbertkok.nl of info@gezinenrelatie.nu

Meer informatie: 0630901563 V.MIerop  of 06-24 52 08 48 W. Kok