Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Oudewater

 • Nynke Kiela-Siderius

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Reboost It
  Willeskop 152
  3421GW
  Oudewater

Over mij

Gedreven vanuit een visie om te normaliseren.

Corona Update

Juist in deze tijd is het fijn om snel ondersteuning te krijgen, Reboost It biedt daarom snel en laagdrempelig beveiligd beeldbellen.

Stap even uit de waan van perfectie waar we binnen onze maatschappij zo aan moeten voldoen. Even niet alleen maar beredeneren vanuit je verstand, maar juist verbinden met jezelf en elkaar. Reboost It helpt je om even stil te staan en te onderzoeken wat nu echt belangrijk is voor jezelf,en voor je partner.

We denken vaak dat een relatie vanaf het begin perfect moet verlopen. In de realiteit is dat alleen vaak niet zo. Elke relatie heeft wel eens moeilijke fase. Dat is juist heel normaal. Tijdens zo’n moeilijke fase is het belangrijk hoe jullie  met elkaar communiceren en weten te verbinden.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Kennismaking is gratis.

Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

 Houd me vast’ is ‘EFT-light’, dé cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Je leert negatieve patronen te stoppen en onderliggende emoties en behoeftes te herkennen. Zo breng je meer liefde in je relatie (www.houdmevast.nl).

Recent is als uitbreiding de Houd me vast voor ouders met jonge kinderen toegevoegd. Deze cursus gaat dieper in op de verandering die je als stel ondergaat op het moment dat je ouder bent geworden. Het geeft erkenning en herkenning voor ouders, wat ook helpt bij het aangaan van een diepere verbinding met elkaar.

Voorafgaand aan de cursus vindt altijd een kennismaking plaats.