EFT RELATIETHERAPEUT Oudewater

 • Manon Volkers

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • PHHaastrecht-Oudewater-Montfoort
  Hekendorperweg 36 a
  3421VL
  Oudewater

Over mij

psycholoog NIP
seksuoloog NVVS
EFT therapeut gevorderd
individuele therapie
Houd Me Vast programma

Houd me vast

De belangstelling voor relatietherapie neemt steeds meer toe, mogelijk door de economische recessie.

Scheiden kost veel geld en daarom zijn er veel (echt-)paren die het risico dat hun huwelijk strandt willen verkleinen door in hun relatie te investeren.

Hiervoor is relatietherapie een uitstekende optie.
Het doel voor (echt-)paren is vaak om hun relatie te verdiepen, maar ook nadenken of je nog moed hebt om samen verder te gaan kan onderwerp van gesprek zijn.

De psychologenpraktijk volgt de nieuwe trend in relatietherapie: Emotionally Focussed Therapy, ofwel het Houd me Vast-programma. Dit programma is overgewaaid uit de USA waarbij de nadruk ligt op het emotionele, of gevoelsmatige deel van uw relatie.

Wat kunt u verwachten? U maakt via de website of telefonisch een afspraak voor een eerste gesprek met Manon Volkers, onze EFT therapeut.

Hierna vullen beide partners een digitale vragenlijst in welke ter voorbereiding aan de therapeut worden verstuurd. In het eerste gesprek maakt u kennis met de therapeut en met het Houd me vast-programma.

Er wordt duidelijk waarover het gaat in een relatie: Ben jij er voor mij als ik je het hardste nodig hebt? Kan ik op jou vertrouwen? Het gaat over het gevoel dat je er in de relatie niet alleen voor staat.

Door een sterker gevoel van verbondenheid met uw partner zal uw band met hem of haar steviger worden, waardoor u het leven leuker gaat vinden. Om dit te bereiken zullen "pijnpunten" besproken gaan worden, op een andere manier dan u mogelijk nu gewend bent vanuit jullie oude patroon. Hierdoor ontstaat meer rust zodat het vertrouwen weer kan groeien.

Interesse gewekt? Meldt u aan via www.phhaastrecht.nl, info@phhaastrecht.nl, 06-42504158 of 0348-558000