EFT RELATIETHERAPEUT Berkel en Rodenrijs

 • Selma Brandwijk - Rozeboom

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Contactgegevens
 • Praktijkgegevens
 • Helder RelatieCoaching
  Westerparkstraat 2
  2652AC
  Berkel en Rodenrijs

Over mij

Mijn naam is Selma Brandwijk (1982), getrouwd en woonachtig in Rotterdam. Gespecialiseerd opgeleid tot relatiecoach, Basis EFT therapeut en werkzaam vanuit mijn eigen praktijk Helder RelatieCoaching. 

Zolang als dat ik mij kan herinneren fascineren relaties mij; hoe zit dat nou tussen mensen in relaties? Wat maakt dat relatieproblemen wegblijven, komen en gaan, of groter worden? EFT en relatiecoaching gaven mij antwoord op deze vragen.

 

  Helder RelatieCoaching                                                                                                                          

  Het gevoel hebben dat er meer in zit, maar “het” samen niet voor elkaar krijgen. Elke relatie heeft een ontstaansgeschiedenis en een toekomst. Gedurende de tijd kunnen er om verschillende redenen uiteenlopende problemen in de relatie ontstaan.

  Is gericht op dat wat je wilt in de relatie, heeft aandacht voor de onderliggende patronen en reikt tools aan om zo de negatieve spiraal in jullie relatie te doorbreken en te veranderen.

  Geeft inzicht in jullie gedachten, gevoelens en gedrag in de relatie. Verlangens en (onderliggende) behoeften worden naar elkaar uitgesproken zodat de relatie wordt verdiept en er ruimte ontstaat om elkaar weer opnieuw te ervaren. Zo kan een solide relatie ontstaan en worden behouden.                                                                                                                      

  “Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd gaat de meest liefde verloren.“  -Khalil Gibran-

   

  Aanpak

  De basis van waaruit ik werk is Emotionally Focused Therapy (EFT). De focus ligt op het hier en nu met erkenning van het verleden en zicht op de toekomst. EFT richt zich op het herstellen en versterken van de emotionele band tussen partners. Je leert jouw eigen reacties en die van je partner beter begrijpen en spreekt aan elkaar uit wat je voelt en waar je behoefte aan hebt.

   

  Houd me vast

  Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.

  Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Onderwerpen zijn:

  • emoties in liefde en verbinding / hechting;
  • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
  • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
  • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

  Tijdens de sessies wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

   

  Informatie en contact

  Voor meer informatie wil ik je verwijzen naar mijn website http://helderrelatiecoaching.nl

  Je kunt voor vragen altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton' of het 'contactformulier' op mijn website.