Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT 's-Gravenhage

 • Annebeth Post Uiterweer

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Relaties & Co.
  Joseph Ledelstraat 130
  2518KM
  's-Gravenhage

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Samen met Leo Mewe werk ik in onze eigen praktijk 'Relaties & Co.' Wij geven als therapeutenduo relatietherapie en gezinstherapie, en ik geef als GZ-psycholoog ook individuele therapie. We zijn beiden getraind in EFT, en hebben beiden de opleiding tot relatie- en gezinstherapeut gevolgd. Bij Relaties & Co. vinden we het erg belangrijk dat therapie een gezamelijk proces is, waarbij therapeuten en clienten gelijkwaardig zijn. We hopen dat u zich als client op uw gemak voelt, en bereiken dat onder andere door een huiselijke sfeer in onze praktijk en door open te staan voor feedback.

Clienten waarderen onze no-nonsense aanpak en humor, voelen zich thuis en ontspannen, en vinden het positief dat de gesprekken niet 'therapie-achtig' zijn. Iedereen is enthousiast over de twee-therapeuten aanpak, clienten geven aan dat we elkaar goed aanvullen en dat we elk onze eigen unieke en onmisbare inbreng hebben.

Ik vind het erg belangrijk om aan mijn eigen ontwikkeling als therapeut te blijven werken, evenals aan mijn persoonlijk proces als mens. Hiertoe volg ik trainingen in verschillende therapiestromingen (EFT, Feedback Informed Treatment, Mindfulness) en leertherapie (EFT). Ik denk dat het essentieel is dat je als therapeut zelf ervaring hebt opgedaan in het therapieproces dat je aan je clienten aanbiedt.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan volgt behandeling. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van je verzekeringspakket.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.