Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT 's-Hertogenbosch

 • Irma Buenk

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Sprankelende Relatie
  Daviottenweg 40
  5222BH
  's-Hertogenbosch

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Je wilt graag dat jullie het gaan redden. Dat het goed komt, ondanks alle problemen. Je wilt graag weer een fijne relatie met je partner. Het liefst wil je gelukkig oud worden met de persoon waar je eens verliefd op was. Ook wil je je kinderen de spanning en de ruzies besparen. Je wilt ze een veilige en gezonde basis bieden.

Gelukkig is het probleem meestal oplosbaar.

Nu zit je echter in de situatie dat je elkaar niet meer begrijpt. Je snapt niet waarom het samen niet meer lukt. Je blijft het proberen en nog werkt het niet. Je denkt waarschijnlijk: ‘Ik heb het al zolang geprobeerd. Onze problemen zijn zo complex. Waarschijnlijk is er niets aan te doen.’

Het is logisch dat je dit denkt, want meestal zoek je het bij jezelf. Of bij je partner die moet veranderen. Mijn ervaring is dat er best iets aan te doen is. Er zit iets anders onder dan je denkt. Het ligt niet aan jou of aan je partner.

Meestal zorgen niet-werkende patronen voor jullie relatieproblemen. Die patronen zorgen ervoor dat het niet meer lukt tussen jullie. De focus voor een betere relatie ligt op het veranderen van die niet-werkende patronen.

Gelukkig wisten veel stellen uit die situatie te komen. Dit is echt te leren en jullie kunnen dat ook.

Mocht je therapie bij mij overwegen, dan kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. Dat is vrijblijvend en kosteloos. Mocht je willen lezen hoe anderen het hebben ervaren om met mij te werken, kijk dan eens op mijn website www.sprankelenderelatie.nl voor referenties.

Vind je het interessant om regelmatig artikelen te ontvangen om een sprankelende relatie te krijgen, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrieven via mijn website.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Neem vrijblijvend contact met me op via 'de contactbutton'.

Hartelijke groet,

Irma Buenk