Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Sittard

 • Ine Postma

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Ine Postma psychosociale zorg en EFT relatietherapie
  Komeetlaan 38
  6133VA
  Sittard

Over mij

Intieme relaties

Niemand ontwikkelt zich alleen. Een mens ontplooit zich voortdurend in relatie tot anderen en de wereld. Vaak niet zonder slag of stoot. Vooral in partnerrelaties zijn de meest intieme, existentiële gevoelens en wensen in het geding. En kunnen er fikse relatieproblemen ontstaan. Soms kunnen jij en je partner naar elkaar toe groeien en jullie relatie verdiepen, soms kan het ook zijn dat de relatie bergafwaarts gaat, jullie uit elkaar groeien en nadenken over relatietherapie.

Onvrede in relaties: relatietherapie?

Eenmaal in een neerwaartse spiraal beland kun je hevig verlangen naar een meer bevredigende relatie. Sue Johnson, die wel beschreven wordt als ‘de beste relatietherapeut ter wereld’, bracht door haar relatietherapie de mogelijkheid om dit verlangen naar steun, verbondenheid en liefde in relaties tot werkelijkheid te maken een stuk dichterbij. Zij ontwikkelde een nieuwe vorm van relatietherapie: 'Emotionally Focused Therapy'.

De liefde terug? EFT relatietherapie kan hiertoe bijdragen

EFT relatietherapie gaat dieper dan gedragsmatige relatietherapie en onderzoekt onderliggende emoties. Verlies van emotionele verbinding kan eenzaam maken. Bij Partituur ontdek je waarom het steeds weer mis gaat tussen jullie en krijg je kansen om je emotioneel opnieuw te verbinden.

Houd me Vast preventiecursus

In mijn praktijk in Sittard werk ik met veel enthousiasme met stellen die hun relatie willen verbeteren en meer verbinding, vertrouwdheid, plezier en veiligheid willen ervaren. U kunt bij mij terecht voor individuele therapie en voor  relatietherapie. Ook kunt u zich opgeven voor de Houd me Vast preventiecursus in Sittard.

Bel gerust voor informatie en / of opgave voor therapie of voor de Houd me Vast preventiecursus: 06-48376331

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het  'Houd me vast'-programma.