Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie

EFT RELATIETHERAPEUT Tilburg

 • Froukje Wouts

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Psychologenpraktijk De Tuinstraat
  Tuinstraat 87 Tuinstraat
  5038DB
  Tilburg

Over mij

Welkom!

Ik ben Froukje Wouts en ik heb me als GZ-psycholoog in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het werken met (echt)paren. Je relaties hebben een grote impact op je leven, zowel in positieve zin als, helaas soms, in negatieve zin. En de wanhoop die je kunt voelen als je vastloopt in je relatie, kan intens en verlammend zijn.

Soms heb je dan een neutrale derde nodig. Iemand in wie je allebei vertrouwen hebt, die geen partij trekt en die samen met jullie zoekt naar de patronen in jullie interactie, waardoor je steeds weer op hetzelfde punt belandt.

Misschien kan ik voor jullie die derde zijn.

In face-to-face gesprekken of via beeldbellen werken we aan het doorbreken van de negatieve patronen in jullie relatie. Soms doorlopen we het Houd-me-Vastprogramma, we kunnen ook kiezen voor een andere vorm. Het doel is altijd dat jullie thuis het verschil gaan merken, daarom maken we ook gebruik van 'huiswerkopdrachten'.

Je kunt ook kiezen voor een Houd-me-Vastweekend. Ik bied deze samen met Jos van de Loo, een  ervaren EFT-therapeute. Het volgende weekend staat gepland op:

24 en 25 april

Wanneer jullie meer willen weten, kun je contact met me opnemen via: psycholoog@detuinstraat.nl, of via telefoon (06-19007013).

Houd me vast

Houd me Vast weekend april

Samen met Jos van de Loo organiseer ik vier keer per jaar een Houd me Vast weekend in het Fletcherhotel Boschoord in Oisterwijk. Op donderdagavond nemen jullie de eerste stappen van de training. Op vrijdag werk je een hele dag intensief aan het verhelderen van jullie patroon en het ontdekken van jullie pijnpunten. Op zaterdagochtend ronden we af met de laatste fase van de Houd me Vast training.

In het hotel wordt je gastvrij ontvangen met koffie, thee en versnaperingen. Op zaterdag is er een luxueuze lunch en de mogelijkheid een wandeling te maken in de bosrijke omgeving van het hotel.

Wanneer je verder moet reizen, biedt het hotel de mogelijkheid om te overnachten. 

De kosten van het weekend (incl werkboek, begeleiding van minimaal twee ervaren therapeuten, drinken, versnaperingen en lunch): €785,00.

We hebben een Houd-me-Vastweekend gepland op:

 • 24 en 25 april

Voor meer informatie kun je mailen naar psycholoog@detuinstraat.nl, of bellen met 06-19007013.

Meer informatie over de inhoud van het weekend

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Je gaat samen met je partner aan de slag en wij geven een zetje of verheldering waar gewenst.