Profielfoto
HouMeVast BIG-registratie Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Utrecht

 • Judith de Graaf

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Supervisor (EFT Registertherapeut)
 • Contactgegevens
 • Praktijkgegevens
 • De Graaf Psychotherapie
  Sweelinckstraat 19
  3581RT
  Utrecht

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina.

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn overige registraties en opleidingen.

ik ben BIG-geregistreerd psychotherapeut en klinisch psycholoog.

BIG nrs: 89049604225 (GZ- en klinisch psycholoog) en 69049604225 (psychotherapeut).

Daarnaast ben ik lid, leertherapeut, supervisor en opleider voor de NVRG (nederlandse vereniging voor relatie-en gezinstherapie), en gecertificeerd EFT therapeut.

Als psychotherapeut en relatie- en gezinstherapeut ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk in Utrecht, waar ik relatietherapie, individuele therapie en daarnaast leertherapie en supervisie voor de NVRG geef.

Daarnaast ben ik EFT supervisor. De EFT supervisie is geldig voor het  ICEEFT- traject  en om gevorderd EFT therapeut te worden. Ook is de supervisie geldig voor het NVRG traject, of voor de post-master opleidingen tot psychotherapeut en klinisch psycholoog .

 

Voor meer informatie over mijn werkwijze en praktische zaken zie ook www.degraafpsychotherapie.nl

 

 

Houd me vastSinds 2012 geef ik de Houd me vast training voor echtparen, gebaseerd op het boek van Sue Johnson met de gelijknamige titel.
De training is bedoeld voor echtparen die verdieping in hun relatie willen en die aanlopen tegen voortdurend terugkerende negatieve patronen.
De training is niet bedoeld voor echtparen bij wie ernstige problemen aan de orde zijn, zoals verslaving, geweld of psychiatrische problemen.

In de 8 bijeenkomsten wordt gewerkt met het boek Houd me Vast (Kosmos), en zullen de partners onder begeleiding van de therapeuten, via voorlichting, oefeningen en (huiswerk)opdrachten, aan hun relatie werken. Ze zullen daarbij vooral met elkaar in gesprek zijn en daarnaast herkenning vinden in de andere echtparen.
In de groep zullen maximaal 4 echtparen deelnemen.

Ieder echtpaar heeft voorafgaand aan de start een gesprek om kennis te maken en om de geschiktheid voor de groep te beoordelen.

 

Op dit moment staat er geen nieuwe training op het programma.