Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Venlo

 • P.A.T. Hoppenbrouwers-Niesten

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Limburgse Meesters
  Kazernestraat 10
  5928NL
  Venlo

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Hier vind je meer informatie over mijn overige expertises en opleidingen. In mijn jaren als advocaat/ bemiddelaar heb ik regelmatig cursussen, trainingen en/of opleidingen gevolgd op het gebied van mediation en conflicthantering. Zo is mijn interesse in de EFT ontstaan. Ik heb de basisopleiding Emotionally Focused Therapie (EFT) gevolgd.  Inmiddels heb ik ook de verdiepingscursus bijna van afgerond. Daarnaast vind je informatie over (de locatie van) mijn praktijk. We houden praktijk in Limburg en hebben een bezoeklocatie in Eindhoven. Je kunt mij bereiken via de 'contactbutton' onder aan deze pagina.

Door het volgen van deze trainingen en cursussen beschik ik momenteel over de volgende expertises: Emotionally Focused Therapy, Emotionally Focused Mediation, Family Mediation.

Mocht je overwegen om (samen met je partner) bij mij in therapie te komen, dan kunnen we een datum plannen voor een kennismakingsgesprek. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie / bemiddeling passend is voor uw situatie, dan kunnen we een traject starten. Het traject bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbeteren of herstellen van de relatie. De kosten en vergoedingen voor EFT-sessies variëren en zijn en zijn afhankelijk van uw situatie.

Heb je vragen of wil je weten wat ik (nog meer) voor je kan betekenen? Je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen via de contactbutton.

 

 

Houd me vast

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.


Houd me vast bijeenkomsten
Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;
 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;
 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;
 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

Neem contact met mij op voor vragen over of inschrijving in het 'Houd me vast'-programma.