Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Waddinxveen

 • Judith Stoker

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Judith Stoker - Psychosociaal therapeut
  Mozartlaan 46 B
  2742BN
  Waddinxveen

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Wie ben ik?

Na mijn opleiding maatschappelijk werk (1992-1996) ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij de sociale dienst. Vanaf 2002 ben ik werkzaam geweest binnen de (therapeutische) pleegzorg wat ertoe geleid heeft dat ik, samen met mijn man, een gezinshuis voor kinderen met complexe gedragsproblematiek gestart ben. Daarnaast ben ik in 2014 begonnen met een zelfstandige praktijk voor psychosociale hulpverlening (Voltooid Verleden Tijd). Mijn praktijk richt zich op:

- Psychosociale therapie

- Relatietherapie

- Begeleiding bij verlies en rouw.

Het gezin, fundament van de maatschappij

Omdat ik geloof dat het gezin de hoeksteen van de samenleving is en er veel huwelijken (misschien wel onnodig) stranden, ben ik me gaan verdiepen in een goede therapie voor echtparen. Al snel kwam ik informatie over EFT op het spoor en heb ik in juni 2014 de EFT basistraining afgerond. Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheden die EFT-therapie biedt. Het is een methode die niet alleen kijkt naar wat zichtbaar is (de conflichten, het afstand nemen, vervelende gebeurtenissen), maar zoekt naar de onderliggende gevoelens, angsten en behoeften. Hierdoor leren partners elkaar op een ander niveau kennen en begrijpen en kan er een nieuwe en hechtere verbinding ontstaan.
In juni 2019 heb ik mijn Post HBO diploma ervaringsgerichte psychosociale hulpverlening en gestalt gezinstherapie aan het Kempler Instituut behaald. Mijn specialisatie tijdens deze opleiding, tevens het thema van mijn scriptie, is 'Leren leven met verlies'. 

Praktische informatie

Mijn praktijk bevindt zich in een kantorencomplex in Waddinxveen en is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Mocht je therapie bij mij overwegen mail / app dan naar de praktijk voor een eerste gesprek. Behandeling bestaat uit gesprekken die gericht zijn op verbetering van de relatie. Ook is het mogelijk het Houd Me Vast programma te volgen in groepsverband of individueel.

Voor de kosten van de intake, behandeling en Houd me Vast verwijs ik naar mijn website: www.judithstoker.nl
Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

Houd me vast

Houd me vast tweedaagse 19/20 juni 2020 en 2/3 oktober 2020

Wanneer hebben jullie voor het laatst jullie relatie onder de loep genomen? Hoeveel kilometers zijn jullie al onderweg? Wellicht rammelt er wat hier en daar of heb je onderweg wat schade opgelopen. 

Tijd voor een relatie-apk! 

In hotel van der Valk Avifauna nemen Jan Willem (mijn echtgenoot) en ik jullie twee dagen lang op sleeptouw om jullie relatie eens aan een APK te onderwerpen. In groepsverband worden thema's behandeld die je vervolgens samen met je partner verder uit gaat werken aan de hand van opdrachten. 

Je kunt kiezen voor een training mét of zonder overnachting. Twee dagen werken aan je relatie, opnieuw verbonden raken met elkaar en daarna naar huis om heel veel veilige en gelukkige kilometers te maken!

Van harte welkom! 
Voor meer informatie ga naar: https://www.judithstoker.nl/trainingen/houd-me-vast/

 

Houd me vast

Je had meer van je relatie verwacht of je relatie loopt niet lekker. Je wilt je relatie verbeteren en dat kan met het 'Houd me vast'-programma. Zonder therapie. 'Houd me vast' is een lichte vorm van EFT. Net als EFT werkt 'Houd me vast' vanuit emoties.
Houd me vast is een prachtig cadeau voor je relatie!


Houd me vast bijeenkomsten

Het 'Houd me vast'-programma kent een vaste structuur en is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat je bij aanvang van de cursus ook krijgt. Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten.

Onderwerpen zijn onder andere:

 • emoties in liefde en verbinding / hechting;

 • (destructieve) patronen binnen relaties herkennen;

 • opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger;

 • bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken.

Het is ook mogelijk om in jouw kerk/gemeente een Houd me vast training te organiseren! Neem dan contact op via mijn website (www.judithstoker.nl) of de mail (info@judithstoker.nl).