Profielfoto
HouMeVast Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG)

EFT RELATIETHERAPEUT Zaandam

 • Anja Bon

 • Status
 • Basis EFT Registertherapeut
 • Aanvullend getrainde EFT Registertherapeut
 • Gecertificeerde EFT Registertherapeut
 • Praktijkgegevens
 • Anja Bon
  De Helling 85
  1502 GE
  Zaandam

Over mij

Hartelijk welkom op mijn persoonlijke pagina!

Tijdens mijn opleiding tot systeemtherapeut kwam ik in aanraking met EFT en had ik direct een gevoel van 'thuiskomen'. Hier gaat het om in relaties dacht ik: liefde, verbinding en je veilig bij elkaar voelen. Ik heb dat in mn eigen relatie ervaren en heel belangrijk gevonden (mijn man is overleden) en ik denk dat de meeste mensen dat graag willen. En deze elementen spelen een hele belangrijke rol in het proces van EFT.

Wanneer jullie dit ook belangrijk vinden, kunnen we een kennismakingsgesprek afspreken. In dit gesprek probeer ik iets meer van jullie aan de weet te komen en wat de zorgen over de relatie zijn. Voor jullie is het vooral van belang om te ervaren of we een match hebben. Dat laatste vind ik nl heel belangrijk. Wanneer we alle 3 positief zijn, gaan we met elkaar verder. Vervolgafspraken maak ik meestal in een frequentie van 1 x per 2 tot 4 weken.

Een consult duurt maximaal 1 1/2 uur. Beide partners krijgen een factuur ten bedrag van € 75. De vergoeding is afhankelijk van je verzekering. Ik ben aangesloten bij de NVPA. Op basis van dit lidmaatschap worden de gesprekken soms (voor een deel) vergoed uit een aanvullend pakket. Informeer hiernaar bij je verzekeringsmaatschappij.

Naast het voeren van relatiegesprekken werk ik ook graag met mensen individueel op basis van EFT. Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit op een of meer gebieden van je leven, nodig ik je graag uit om contact met op te nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we onderzoeken of we een match hebben en of ik iets voor je kan betekenen.

Een individueel gesprek duurt een uur en kost € 100. 

Openheid en transparantie vind ik heel belangrijk. Dat betekent o.a. dat ik aan het einde van (bijna) elk gesprek vraag  of we op de goede weg zitten, of je/jullie het gevoel hebt/hebben dat je begrepen wordt etc. Mocht dat nl niet helemaal het geval zijn, kunnen we het direct bijstellen. Voor het geval dat er tussen ons toch een onoplosbaar probleem ontstaat, ben ik aangesloten bij de geschillencommissie van p3nl.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen via 'de contactbutton'.

.

 

Houd me vast

Kennismaking met het “Houd me vast”programma.

Soms loopt het niet goed in je relatie, zonder dat je er echt de vinger op kunt leggen. Er zijn regelmatig irritaties, je voelt je niet prettig. Er zijn echter geen concrete problemen in de zin van vreemdgaan of het overwegen van een scheiding. In dit soort situaties kan deelname aan een "Houd me vast" groep een oplossing bieden.

Om te weten wat dit inhoudt, organiseren wij(*) binnenkort een kennismakingsdag. Tijdens deze dag geven we informatie over EFT,  over het programma van de “Houd me vast” cursus en laten we  jullie ervaren wat dit in de praktijk betekent. Hierdoor kunnen jullie  aan het eind van de dag een weloverwogen keuze maken om het hele programma te gaan volgen. Uiteraard is het ook mogelijk  om als koppel EFT-therapie te gaan doen of om er nog eens over te denken.

(*) Wij: Vera Krouwels: haptotherapeut / EFT-therapeut en

Anja Bon systeemtherapeut / EFT- therapeut