Profielfoto
HouMeVast

EFT RELATIETHERAPEUT Zoetermeer

 • Toos de Groot

 • Status
 • Basis EFT therapeut
 • Aanvullend getrainde EFT therapeut
 • Praktijkgegevens
 • Toos de Groot - EFT Relatietherapie
  Abel Tasmanrede 8
  2725KW
  Zoetermeer

Over mij

Veel relaties kunnen wel wat hulp gebruiken. Hiervoor is het wel nodig dat er nog “iets” leeft binnen jullie relatie en dat jullie allebei graag jullie relatie willen redden en dat jullie beiden bereid zijn hier aan te werken. Samen met jullie kijk ik naar jullie relatie, wat kan er veranderen!

Mijn praktijk is gespecialiseerd in EFT relatietherapie in Zoetermeer en Hellevoetsluis. Als ervaren relatietherapeute, maar ook als mens weet ik wat een veilige warme relatie voor jullie kan betekenen. Over de problemen in je relatie vertellen doe je niet bij iedereen. Je wil dat er een klik is met de persoon waarbij je dat doet. Het is belangrijk dat je gevoelens, je frustraties en je pijn begrepen worden. Je wil iemand die je het vertrouwen geeft dat de wirwar die jullie samen van je relatie hebben gemaakt, ontrafeld kan worden. Iemand die je daarna ook begeleidt bij het ontrafelen van die Gordiaanse knoop.

Ik luister met liefdevolle interesse en betrokkenheid naar jullie struikelpunten. Jullie zijn in mijn ogen helemaal ok en er valt jullie dan ook niets te verwijten. Het is alleen jullie relatie die niet lekker loopt en die met professionele aandacht uit het slop kan worden getrokken. Natuurlijk ga ik integer om met alles wat jullie mij vertellen. Net als in mijn werk als mediator heb ik een geheimhoudingsplicht. Ik ervaar het als een voorrecht is jullie bij te mogen staan in het weer laten bloeien van jullie relatie. Ook bij jullie gaat dat lukken!

Neem vandaag nog contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak.

Naast EFT-therapeut ben ik ook een betrokken mediator rond echtscheidingszaken.

Houd me vast

 

Lees hier meer over het aanpassen van uw Houd me vast tekst

De ‘Houd me Vast’ relatiecursus

Jullie hadden meer van je relatie verwacht of jullie relatie loopt niet lekker. Daar willen jullie verbetering in aanbrengen. Het liefst zonder therapie of zo...

In dat geval is de ‘Houd me Vast’relatiecursus ideaal voor jullie. De cursus is een lichte vorm van EFT.

 

De ‘Houd me Vast’ bijeenkomsten

De cursus bestaat uit 8 avondbijeenkomsten van 2 uur. De groep bestaat uit maximaal 6 stellen. Het boek ‘Houd me Vast’ van Sue Johnson maakt eveneens deel uit van de cursus. In het boek staan voorbeelden van en achtergrondinformatie over de zeven gesprekken.

Dit zijn de onderwerpen:

    emoties in liefde en verbinding / hechting
    (destructieve) patronen binnen relaties herkennen
    opzoeken en vinden van de zere plekken van vroeger
    bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te kunnen bespreken

Tijdens de bijeenkomsten wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & huiswerkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner aan de slag gaat!

 

Data en tijden:

Onze ‘Houd me Vast cursussen worden gegeven op de maandagen en de woensdagen. Voor de geplande cursussen kijkt u even in onze agenda.

De bijeenkomsten beginnen om 19:30.

 

Kosten:

Naast tijd en energie investeren jullie als stel € 415,- ex. btw in deze cursus voor jullie relatie. Voor dit bedrag krijgen jullie:   

 • al het benodigde cursusmateriaal,
 • één exemplaar van het boek “Houd me vast”,
 • koffie en thee.

 

Locatie:

De cursus wordt gegeven in Zoetermeer. De locatie is afhankelijk van de dag.


Aanmelden:

De ‘Houd me vast’ cursus behelst 8 wekelijkse avonden. Jullie krijgen altijd per mail een bevestiging van de inschrijving. U kunt zich hier voor de cursus aanmelden.